top of page

home

Publicaties

Contact

Info

kinderombudsman

De organisatie

In opdracht van de Ombudsman zijn 17 Metropoolregio Amsterdam trainees begin februari begonnen aan de opdracht om de metropool in te gaan en acties te ondernemen die het vertrouwen bij inwoners onderling en met de overheden vergroten.

In opdracht van de Ombudsman (ombudsmanmetropool.nl) zijn 17 Metropoolregio Amsterdam trainees begin februari begonnen aan de opdracht om de metropool in te gaan en acties te ondernemen die het vertrouwen bij inwoners onderling en met de overheden vergroten.


Burgemeester Halsema formuleert dit ook in haar nieuwjaarsspeech (2023) aan Amsterdamse bestuurders: “Ingesleten wantrouwen creëert voor veel inwoners grote ergernissen, hindernissen of nog veel erger. Wantrouwen kweekt wantrouwen. En het geeft het verkeerde voorbeeld aan de generaties die na ons komen. Alleen door vertrouwen te geven kan de overheid stap voor stap vertrouwen terugwinnen.” 


Onze opdracht voor deze maand is dat de ‘Maand van de burger’ niet onopgemerkt blijft en bijdragen aan het vertrouwen bij bewoners onderling en in de ambtenaar van de toekomst én dat te laten zien aan de inwoners van de regio.

Nieuwsbericht

© 2023 Ombudsman Metropool Amsterdam  | ombudsmanmetropool.nl

Ombudsman Metropool Amsterdam

Jacob Bontiusplaats 9

1018 LL Amsterdam

bottom of page